Äntligen semester? Då är det dags att kyla ner huvudet och värma upp kroppen, däckstolar från Trädesign i Tranås AB hjälper dig med detta. Det är mycket snack om mindfulness nuförtiden, tankegångar som centreras kring att vara närvarande och inte så mentalt stressad.  Sommaren har detta i princip inneboende. Här finns all mental avslappning du behöver om du kanaliserar den på rätt sätt.

Det räcker att sitta i sommarsolen eller hänga under en somrig natt himmel för att få den mindfulness du behöver i tillvaron. Mycket av vår stress kommer från alla måsten under resten av året. Stress på jobbet kan ackumuleras och kan vara svår att göra sig av med om man inte har några bra rutiner för detta. 

Under sommaren kommer dock avslappningen automatiskt och gratis.  Den enda stressfaktorn är om sommaren skulle riskera att regna bort. Om hela juli försvinner med knappt en soldag, kan sommaren lätt bli inverterad det här fallet, en stressfaktor frustration, något vi blivit rånade på.

Köp lite däckstolar

Det verkar dock inte vara fallet den här sommaren. Den verkar pålitlig och stabil, välvillig även om några extra regndagar kanske skulle hjälpa växtligheten lite och ge lite grönare gräsmatta. Badtemperaturen är dock fantastisk just nu och hela klimatet välkomnar till lite nödvändig sommarkoma utan ambitioner eller stress.

Köp några däckstolar om du inte har några, så att du kan umgås vänner och bekanta och bara resa dig upp för att ta dig öl eller för ett dopp i poolen. Årets sommarklimat är en perfekt backdrop till avslappnande aktiviteter. Vi gör ofta för mycket, vi jobbar för mycket och så vidare.  Antitesen, att bara vara kan vara svår att greppa för oss. Sommaren sköter dock detta automatiskt. Vi behöver bara luta oss tillbaka.